Μικρά αλλά Σημαντικά

εργα καθημερινοτητας

Διαμορφώνοντας την καθημερινή ζωή των πολιτών

Michelangelo

Perfection is no small thing, but it is made up of small things.

2019
10 Σεπτεμβρίου
Τέλος στην αναρχία στο άλσος του Αγίου Νικολάου

Με απόφαση του δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, μπαίνει τέλος στην αναρχία της εισόδου αυτοκινήτων στο άλσος του Αγίου Νικολάου.

10 Σεπτεμβρίου
Πλύσιμο όλων των κάδων

Πλύσιμο όλων των κάδων του Δήμου Νάουσας, έπειτα από μεγάλο διάστημα.

11 Σεπτεμβρίου
Ευρωπαίοι δικαστές στην Σχολή του Αριστοτέλη

Ευρωπαίοι δικαστές επισκέφτηκαν την Τεταρτη 11/9/2019 τη Σχολή Αριστοτέλους στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Σχολής Δικαστών.

12 Σεπτεμβρίου
Αποκατάσταση δρόμου Στράντζας-Νάουσας

Αποκαθίσταται η..."πίστα" στον δρόμο Στράντζας-Νάουσας. Ένα κομμάτι που μπορεί σήμερα να περάσει μόνο 4Χ4 ή...
ερπυστριοφόρο.

14 Σεπτεμβρίου
Συντήρηση στο δημοτικό σχολείο Στενημάχου

Στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου Στενημάχου έγιναν οι αναγκαίες εργασίες ελαιοχρωματισμών, αποκαταστάσεις εξωτερικής τοιχοποιίας με ειδικό στόκο-σοβά, κιγκλιδώματα, στέγαστρα.

20 Σεπτεμβρίου
Ηλεκτρικά ποδήλατα στην Νάουσα

«Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα για την πόλη μας, η οποία δίνει στη Νάουσα μια δυνατότητα μιας άλλης δραστηριότητας στους δημότες, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

22 Σεπτεμβρίου
Δράση "Ζω την πόλη μου"
Πάρε το ποδήλατο σου, τα roller, το skate και έλα να απολαύσεις μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο. Ζήσε την πόλη διαφορετικά και απόλαυσε την ησυχία στους δρόμους, το καθαρό περιβάλλον στη Νάουσα, με το όμορφο πάρκο και τα πλατάνια, την πλούσια φύση και τα νερά!
Μην ξεχάσεις να το πεις στους φίλους σου!
Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το κράνος σου και …τους γονείς σου!!
24 Σεπτεμβρίου
Ώρα του Δημάρχου στις κοινότητες
Ξεκινάμε έναν γόνιμο και διαρκή διάλογο με τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων, καθιερώνοντας την «Ώρα του Δημάρχου».
Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι να συνομιλούμε, σε μόνιμη και εβδομαδιαία βάση, με τους πολίτες των Τοπικών Κοινοτήτων για θέματα που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας, την επίλυση προβλημάτων και δυσχερειών, την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, τον προγραμματισμό δράσεων και εκδηλώσεων με ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών κ.ά.
28 Σεπτεμβρίου
Εγκαίνια Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών

Σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή, καθώς εγκαινιάζουμε μια νέα δομή τον «οικοδεσπότη» επισκεπτών.

30 Σεπτεμβρίου
Συνάντηση με τονΔιευθυντή επί τιμή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ/ Γιώργο Κρεμλή

Συνάντηση με τον κ. Γιώργο Κρεμλή, Διευθυντή επί Τιμή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή  και εντεταλμένο σύμβουλο της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος για θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Νησιωτικότητας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα συνεργασίας και  υποστήριξης δράσεων, προγραμμάτων και χρηματοδοτικών «εργαλείων»  που αφορούν στην κυκλική οικονομία, την  προστασία  του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης κ.ά.

30 Σεπτεμβρίου
Συνάντηση με Υφυπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για ζητήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου και τους Δημάρχους Νάουσας, Βέροιας, Έδεσσας και Πέλλας, με θέμα την ανάπτυξη του ''Δικτύου Πόλεων του Μεγαλέξανδρου".

1 Οκτωβρίου
Συμπαραστάτης του Δημότη
Συνάντηση με τους Δικηγόρους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Νάουσας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος κάλεσε τους δικηγόρους να προτείνουν ένα μέλος τους για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, ενός σημαντικού θεσμού που αφορά πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
5 Οκτωβρίου
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργυρουπόλεως της Επαρχίας Τραπεζούντας κ. Ερτζάν Τσιμέν και Τούρκους επιχειρηματίες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργυρουπόλεως της Επαρχίας Τραπεζούντας κ. Ερτζάν Τσιμέν και Τούρκους επιχειρηματίες, επιστήμονες και εκπροσώπους πολιτισμού και των ΜΜΕ. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο Δήμων τόσο για αναπτυξιακά θέματα όσο και για θέματα τουρισμού και πολιτισμού.

6 Οκτωβρίου
Ζω την πόλη μου με αφιέρωμα στο κρασί

Σήμερα είναι ακόμα μια διπλή γιορτή που διοργανώνουμε στη Νάουσα με την ευκαιρία του τρύγου, με στόχο να αναδείξουμε το κρασί μας και την γαστρονομία της περιοχής μας. Με πυξίδα τα κρασιά μας και τις τοπικές γεύσεις, προχωράμε στον σχεδιασμό δράσεων για τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας, με σκοπό, παράλληλα με την δράση Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, να ζωντανέψουμε την καθημερινότητα μας, να βιώσουμε την πόλη μας και να χαρούμε τον δημόσιο χώρο, όπως μας αξίζει

9 Οκτωβρίου
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα αυτοδιοίκησης
Σε σειρά ενημερωτικών συναντήσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα αυτοδιοίκησης, αναπτυξιακών προγραμμάτων και χρηματοδοτικών «εργαλείων» συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Open days for Mayors (Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων - European Week of Regions and Cities), που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες (7-10 Οκτωβρίου).
Ο κ. Καρανικόλας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί στο Ευρωκοινοβούλιο τον νέο Αντιπρόεδρο της Κομισιόν κ. Μαργαρίτη Σχοινά, τον οποίο και συνεχάρη για τα νέα σημαντικά του καθήκοντα, καθώς και την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη
11 Οκτωβρίου
Σύσκεψη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων

Συνάντηση με τους Προέδρους των 14 Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Νάουσας είχε σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας.

13 Οκτωβρίου
Συνάντηση γνωριμίας με την κ. Αφροδίτη Λαναρά

Συνάντηση γνωριμίας με την κ. Αφροδίτη Λαναρά, κόρη του μεγάλου ευεργέτη της Νάουσας Χρήστου Λαναρά, είχε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

10 Νοεμβρίου
Εκδήλωση του Δήμου Νάουσας στην 35η Philoxenia

Σήμερα ο Δήμος Νάουσας στην 35η Philoxenia συμμετέχει με χαρά και πολύ μεράκι. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφθεί κάποιος τη Νάουσα. Η Νάουσα αποτελεί ιδανικό προορισμό για ταξιδευτές που θέλουν να γνωρίσουν την παράδοση και την ιστορία της.

15 Νοεμβρίου
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Ημαθία:
Στο επίκεντρο των συζητήσεων της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ημαθία βρέθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 Πηγαδιών.
18 Νοεμβρίου
Επίσκεψη Γάλλων εκπροσώπων τουριστικών γραφείων

Επίσκεψη στον Δήμο Νάουσας πραγματοποίησε 12μελης ομάδα Γάλλων εκπροσώπων τουριστικών γραφείων από τα μεγαλύτερα της γαλλικής αγοράς, με πρωτοβουλία του «Δικτύου Πόλεων του Μεγαλέξανδρου» σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, που πρόσφατα εντάχθηκε στο Δίκτυο.

22 Νοεμβρίου
Έκθεση «Η Ελληνίδα στον πόλεμο»
Την έκθεση «Η Ελληνίδα στον πόλεμο» εγκαινίασε την Παρασκευή (22-11-2019), στη Νάουσα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Στην τελετή εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης «Ναϊάς», χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου.
1 Δεκεμβρίου
Δράση "Στολί-Ζω την πόλη μου"
Με χαρούμενες παιδικές φωνές, πολύχρωμα στολίδια, γιορτινές λιχουδιές, όμορφες ζωγραφιές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» σήμερα το κέντρο της Νάουσας.
Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού που διοργάνωσε την εκδήλωση «στολίΖΩ την πόλη» μου, η οποία αποτέλεσε και την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων, που ετοιμάζει η δημοτική αρχή για την εορταστική περίοδο.
2 Δεκεμβρίου
Διαφορετικοί ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ
"Διαφορετικοί ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ''
Εκδήλωση του Δήμου Νάουσας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
7 Δεκεμβρίου
Έναρξη Εορταστικών Εκδηλώσεων

Εκδηλώσεις Χριστουγέννων, Άναμμα δέντρου και ο Δήμος πιο στολισμένος από κάθε άλλη φορά.

21 Δεκεμβρίου
Εκδήλωση "Ψυχή και Σώμα"
Ένα όμορφο μουσικό «ταξίδι» χάρισαν στο κοινό της Νάουσας
ο Κωνστανίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με την παράσταση¨Ψυχή και Σώμα".
31 Ιανουαρίου
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τους Kings

Εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας. Η μουσική βραδιά ξεκίνησε στo Ρολόι, στην πλατεία Δημαρχίας, με το μουσικό σχήμα της πόλης αποτελούμενο από τους Γιάννη Κετάνη (κιθάρα), Ιφιγένεια Μακρή (τραγούδι), Στράτο Ρακιτζή (πλήκτρα) και Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα), που έδωσαν στη συνέχεια την μουσική «σκυτάλη» στο νεανικό συγκρότημα των KINGS, το οποίο ξεσήκωσε, μικρούς και μεγάλους, με μοντέρνους ρυθμούς.

2020
16 Ιανουαρίου
Οπτικές ίνες
Ο Δήμος Νάουσας στη νέα ψηφιακή εποχή με 100% οπτικές ίνες
-Στην αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών με τοποθέτηση οπτικών ινών σε σπίτια και επιχειρήσεις, προχωρά ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ
-Η οπτική ίνα το επόμενο διάστημα φτάνει στις γειτονιές της Νάουσας με το πρόγραμμα «Fiber to the Home», με υψηλές ταχύτητες Internet έως 200 Mbps.
28 Ιανουαρίου
Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Νάουσας και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ)

Ανοίγει ο δίαυλος συμπράξεων και συνεργασιών, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την περαιτέρω ανάδειξη του Δημοτικού Πάρκου και του Άλσους Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

4 Φεβρουαρίου
Έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων σε Κοινότητες του κάμπου 5,4 εκατ. ευρώ
Ξεκίνησαν τα έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων σε Κοινότητες του κάμπου, προϋπολογισμού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.
-Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας: Επιταχύνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να μπουν στις «ράγες» της υλοποίησης και της ανάπτυξης έργα που ήταν κολλημένα για χρόνια.
5 Φεβρουαρίου
Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου υποδέχτηκε στο Δημαρχείο την Τρίτη (04/02/2020) ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

9 Φεβρουαρίου
Δράση "Know the snow"
Μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (09/02/2020) στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3 – 5 Πηγάδια» η πρότυπη δράση γνωριμίας Ατόμων με Αναπηρία με το χιόνι «know the snow», που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Νικόλα Καρανικόλα στην οποία παραβρέθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρότυπη δράση «know the snow» έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 100 άτομα με αναπηρία από δομές της Ημαθίας.
10 Φεβρουαρίου
Τιμητική εκδήλωση βράβευσης της οικογένειάς του Βαγγέλη Ψαθά

Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού για τον αείμνηστο, σπουδαίο μουσικό του ζουρνά Βαγγέλη Ψαθά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Καρατάσου, η τιμητική εκδήλωση βράβευσης της οικογένειάς του από τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα.

23 Φεβρουαρίου
Αποκριά στην Νάουσα
Σήμερα βίωσα μια από τις πιο ιερές στιγμές από την στιγμή που εκλέχθηκα Δήμαρχος, και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.
Σύμφωνα με το έθιμο, τα Μπουλούκια με τις Μπούλες έρχονται στο Δημαρχείο και ζητάνε την άδεια του Δημάρχου, για να χορέψουν στα σοκάκια και τους δρόμους της Νάουσας.
Τρία Μπουλούκια πέρασαν από το γραφείο και μου ζήτησαν την άδεια να χορέψουν, όπως γίνεται εδώ και αιώνες.
Έρχεται ο πρώτος αρχηγός του Μπουλουκιού και με το που με πλησιάζει, αντιλαμβάνομαι την ένταση του. Σηκώνει τον πρόσωπο και μου λέει "Είμαι ο αρχηγός του Μπουλουκιού και σας ζητώ την άδεια να χορέψουμε στα σοκάκια της Νάουσας" Το χέρι του έτρεμε από την ένταση. Ο χρόνος πάγωσε στην στιγμή. Ένιωσα τους σφυγμούς του και το αίμα του που έβραζε. Με κοίταζε βαθιά λες και προετοιμαζόταν για την συγκεκριμένη στιγμή, όλη την χρονιά.
"Σας δίνω την άδεια να χορέψετε στα σοκάκια και τους δρόμους της Νάουσας" του απάντησα.
Μία αστραπή άναψε στα μάτια του.
Το βάρος της ιστορίας και της παράδοσης μας ήταν για μια στιγμή στους ώμους μας. Λεβέντικα με ευχαρίστησε και βγήκαμε στο παράθυρο να δώσουμε την άδεια στο Μπουλούκι. Αιώνες θυσιών, ιστορίας, παράδοσης και λεβεντιάς παίρνανε σάρκα και οστά εκείνη την στιγμή.
Μπορεί όλο αυτό να διήρκησε μόνο τρεις στιγμές σήμερα, αλλά αυτές οι στιγμές χαράχθηκαν για πάντα μέσα μου.
Γεια σου Νάουσα με την λεβεντιά και την βαθιά ψυχή σου.
Χρόνια πολλά
3 Μαρτίου
800.000 Ευρώ στα ταμεία του Δήμου
-Στα ταμεία του Δήμου Νάουσας η εξόφληση του 3% της ηλεκτροπαραγωγής από τα φωτοβολταϊκά πάρκα για τα έτη χρήσης 2013 έως και 2018.
-Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα 800.000 ευρώ εισέρρευσαν στον Δήμο, ύστερα από τις επισταμένες προσπάθειες της δημοτικής αρχής.
30 Μαρτίου
ΙΡΙΔΑ

Προχωράμε με σταθερά βήματα για να δημιουργήσουμε έναν ευέλικτο, σύγχρονο, λειτουργικό και πιο «πράσινο» δήμο. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά από την λειτουργία της «ΙΡΙΔΑΣ», αφού θα μειωθούν οι ανάγκες για εκτύπωση και χρήση χαρτιού, θα εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι και θα εξαλειφθούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Η ηλεκτρονική διαχείριση των εγγράφων στις υπηρεσίες του δήμου «ανοίγει» τον δρόμο για την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.

6 Μαΐου
Άδεια στο δημοτικό κολυμβητήριο

Με επιμονή και υπευθυνότητα εργαζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την αναβάθμιση των υποδομών. Καταβάλλαμε συντονισμένες προσπάθειες για να επιλυθούν, μετά από χρόνια, όλες οι δυσχέρειες και τα ζητήματα νομιμότητας που αφορούν στο «στολίδι» των αθλητικών μας υποδομών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, το οποίο στο εξής διαθέτει άδεια λειτουργίας.

11 Μαΐου
Κατασκευή «Πράσινου Σημείου» στον Δήμο Νάουσας
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Η.Π. Νάουσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκδόθηκε, την Παρασκευή 8 Μαΐου, η απόφαση χωροθέτησης του «Πράσινου Σημείου».
Επισημαίνεται ότι ο σχετικός φάκελος δικαιολογητικών για να εκδοθεί η βεβαίωση χωροθέτησης, υπεβλήθη από τον Δήμο Νάουσας στις 29 Ιανουαρίου του 2020 και έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες προεργασίες και οι σχετικές ενέργειες ώστε να υποβληθεί ο φάκελος σε επικείμενα χρηματοδοτικά «εργαλεία».
3 Ιουνίου
Ζω με το ποδήλατό μου

Σήμερα 3 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Το ποδήλατο αποτελεί σε πολλές ανεπτυγμένες κοινωνίες το κυρίαρχο μέσο μετακίνησης και ιδιαίτερα στα κέντρα των πόλεων.

26 Ιουνίου
Στοίριξη σε νεογέννητα

Στήριξη σε οικογένειες δημοτών που αποκτούν νεογέννητο θα παρέχει ο Δήμος Νάουσας με την παραχώρηση παρκοκρέβατου, καθώς έπειτα από χορηγία της κ. Χριστίνας Ρούσσου και του Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, ο δήμος προμηθεύτηκε πρόσφατα κρεβατάκια μωρών, που θα δίδονται σε νέους γονείς.

1 Ιουλίου
Δράση "Let'Scan" για μαθητές

Ξεκινά την Τετάρτη 1η Ιουλίου το θερινό εργαστήριο ψηφιοποίησης μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Νάουσας, με τη συμμετοχή μαθητών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου.

10 Αυγούστου
Άυλη πολιτιστική κληρονομιά

Ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του #Δήμου_Νάουσας επετεύχθη με την ένταξη του δρώμενου #Γενίτσαροι_και_Μπούλες στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας.

25 Αυγούστου
Αναβάθμιση αθλητικού χώρου

Μετά από πολλά χρόνια ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νάουσας αναβαθμίζεται με σημαντικά έργα και θα δοθεί προς χρήση σε αθλητές και δημότες, σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού Γιώργο Τρανταφύλλου επισκέφθηκα σήμερα τις εγκαταστάσεις του #Δημοτικού_Aθλητικού_Κέντρου_Νάουσας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα αναβάθμισης (διαγραμμίσεις, εργασίες αναβάθμισης στον χλοοτάπητα του γηπέδου, επισκευή του ταρτάν στίβου κ.ά).

8 Σεπτεμβρίου
Συντήρηση σχολικών κτιρίων

Ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης, επισκευών και καθαρισμού στα #σχολεία του #Δήμου_Νάουσας, ώστε να υποδεχτούν τους μαθητές, ενόψει της #νέας_σχολικής_χρονιάς 2020 – 2021. Επισημαίνεται ότι εκτελέστηκαν σημαντικές και εκτεταμένες εργασίες συντήρησης ιδίως σε σχολικά κτίρια όπου υπήρχαν σοβαρά προβλήματα. Ειδικότερα οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικούς και κύριους χώρους των σχολικών μονάδων (προαύλια, σχολικές τάξεις κ.ά).

9 Σεπτεμβρίου
Συντήρηση δρόμου προς 3-5 Πηγάδια

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την 1η Σεπτεμβρίου οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου από τη Νάουσα προς το Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια και προς την Κουτσούφλιανη.

10 Σεπτεμβρίου
Επίσκεψη Υπουργού παιδείας

Επίσκεψη στο 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας πραγματοποίησε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

17 Σεπτεμβρίου
Ψηφιακή Διακυβέρνηση

Θέματα #ψηφιακής_διακυβέρνησης του κράτους και της #τοπικής_αυτοδιοίκησης συζητήσαμε σήμερα, διεξοδικά, με συναδέλφους μου, κατά την 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της #Κεντρικής_Ένωσης_Δήμων_Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

25 Σεπτεμβρίου
Cisco Center Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση και συζήτηση σήμερα το μεσημέρι στο ολοκαίνουριο #Cisco_center στη Θεσσαλονίκη. Ένα #κέντρο_καινοτομίας που έχει σκοπό να υποστηρίξει όλες τις εφαρμογές των #έξυπνων_συστημάτων και των #ευφυών_πόλεων στο μέλλον. Πολλά από αυτά που συζητήσαμε σήμερα θα περάσουν στις πόλεις του μέλλοντος. Ο σχεδιασμός για μας έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο.

4 Οκτωβρίου
Σύστημα διαχείρισης αδέσποτων ζώων "ΑΤΛΑΣ"
Εργαζόμαστε καθημερινά για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα των εγκαταλελειμμένων ζώων του Δήμου μας και ειδικότερα:
-Στήσαμε ολόκληρο #δίκτυο με #ταΐστρες σε όλο τον Δήμο μας και φροντίσαμε για την τροφή αυτών.
-Δημιουργήσαμε την #εφαρμογή_ΑΤΛΑΣ που ενισχύει την υιοθεσία των εγκαταλελειμμένων ζώων και σε συνεργασία με φιλόζωους της Νάουσας ενισχύσαμε τις δυνάμεις μας προς την κατεύθυνση αυτή.
-Προχωρήσαμε σε σύμβαση με #κτηνίατρο_του_Δήμου και κάνουμε συνεχώς στειρώσεις για τον έλεγχο του πληθυσμού των εγκαταλελειμμένων ζώων.
-Προχωρήσαμε σε #σύμβαση_με_περισυλλέκτη_ζώων και ήδη συλλέγουμε τα πιο επιθετικά εξ αυτών για την αποφυγή ατυχημάτων.
-Επιπλέον, εκπονήσαμε #μελέτη_κατασκευής_καταφυγίου_αδέσποτων_ζώων, την οποία και καταθέσαμε προς χρηματοδότηση, με σκοπό την υλοποίηση ενός σύγχρονου εργαλείου προς την επίλυση του ζητήματος.
9 Οκτωβρίου
Εργασίες συντήρησης
Νάουσα, Καρανικόλας, Συντήρηση
Σε εξέλιξη βρίσκονται #εργασίες_συντήρησης στη #Νάουσα (κέντρο της πόλης, περιοχή Μουσταφά, ΕΠΑΛ, Κοιμητήρια κ.ά) και στις #Τοπικές_Κοινότητες από τα συνεργεία του #Δήμου_Νάουσας.
Οι εργασίες αφορούν αποκατάσταση δρόμων, πεζοδρομίων, συντήρηση - βελτίωση υποδομών κ.ά.
10 Οκτωβρίου
Συνάντηση με την κ. Αλεξάνδρα Βοβολίνη εκδότρια του ιστορικού οικονομικού περιοδικού «Οικονομική Επιθεώρηση»
Νάουσα, Καρανικόλας, Δήμαρχος

Υποδέχτηκα σήμερα με χαρά στη Νάουσα την κ. Αλεξάνδρα Βοβολίνη εκδότρια του ιστορικού οικονομικού περιοδικού «Οικονομική Επιθεώρηση», η οποία επισκέφθηκε την πόλη μας, στο πλαίσιο έρευνας, που αναμένεται να δημοσιευτεί στις εκδόσεις του ομίλου “Economia”, με θέμα την αποβιομηχάνιση και την ιστορία της κλωστοϋφαντουργίας στη χώρα μας, με επίκεντρο τη Νάουσα.

14 Οκτωβρίου
Έργα Συντήρησης
Συντήρηση, Νάουσα, Σχολεία

Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών που βρίσκονται σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς (εργασίες σε αύλειους χώρους, αποκατάσταση σε ράμπες για άτομα με κινητικά προβλήματα, σε κράσπεδα και σχάρες ομβρίων υδάτων κ.ά)

20 Οκτωβρίου
Εργασίες βελτίωσης του δρόμου Νάουσα προς Κοπανό
Συντήρηση, Νάουσα
Εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τη Νάουσα με τον Κοπανό, στη θέση «Πλακένια», πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του #Δήμου_Νάουσας.
Συγκεκριμένα πραγματοποιείται διαπλάτυνση του δρόμου για την καλύτερη ορατότητα των διερχόμενων οδηγών.
Παράλληλα, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης σε υποδομές των Κοιμητηρίων της Νάουσας, καθώς και στο οδόστρωμα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
20 Οκτωβρίου
Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών
Βέρμιο, Νάουσα, Μονοπάτια

Στην διάνοιξη και σήμανση των #μονοπατιών του #Βερμίου και την τοποθέτηση πινακίδων με χρήσιμες πληροφορίες, προχωράμε αυτήν την περίοδο στον Δήμο Νάουσας σε συνεργασία με την δασική υπηρεσία, αθλητικά σωματεία και περιπατητές.

22 Οκτωβρίου
5ο Ετήσιο συνέδριο Smart Cities
Καρανικόλας, Συνέδριο Smart Cities
Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πόλεων της Ελλάδας, μεσούσης της πανδημίας του κορονοιού είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σήμερα στο #5ο_Ετήσιο_Συνέδριο_Sm@rt_Cities_Digit@l_Citizens» που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Όπως επεσήμανα, μεταξύ άλλων, η κρίση του Covid-19 είναι μια ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι πόλεις και να τις καταστήσουμε καλύτερα εξοπλισμένες και θωρακισμένες για να εμποδιστεί η εξάπλωση ασθενειών.
23 Οκτωβρίου
Διαδικτυακή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
Σύσκεψη, Πρωθυπουργός, Νάουσα, Καρανικόλας
Διαδικτυακή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, συμμετείχα σήμερα εκπροσωπώντας τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.
Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν δήμαρχοι της επικράτειας, ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό η έναρξη του προγράμματος των εκδηλώσεων, στo πλαίσιo του εορτασμού για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821.
30 Οκτωβρίου
Σε λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης
ΔΕΥΑΝ, Νέο δίκτυο, Νάουσα

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου) για πρώτη φορά το νέο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ), σε τμήμα επί της οδού της Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου και αποκόπηκε το παλιό δίκτυο.

12 Νοεμβρίου
Έγκριση χρηματοδότησης προγράμματος ευφυούς άρδρευσης
Ευφυής άρδρευση, ΔΕΥΑΝ, Νάουσα

Εγκρίθηκε από το #χρηματοδοτικό_εργαλείο» του #Πράσινου_Ταμείου» η πρόταση του #Δήμου_Νάουσας που αφορά στο σύστημα #ευφυούς_άρδευσης για την διαχείριση και #εξοικονόμηση του #αρδεύσιμου_νερού σε χώρους πρασίνου και κοινόχρηστους χώρους του δήμου, προϋπολογισμού 233.494 €.

Τα σημεία στα οποία ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος δράσης του Δήμου σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και ύδατος είναι:
*Δημοτικό Πάρκο Νάουσας
*Άλσος Αγίου Νικολάου
*Γήπεδο Νάουσας
*Πλατεία Καρατάσιου
*Γήπεδο Αγγελοχωρίου
*Άνω Ζερβοχώρι
13 Νοεμβρίου
Έγκριση χρηματοδότησης κατασκευής καταφυγίου αδέσποτων ζώων
Αδέσποτα, Νάουσα

#Εγκρίθηκε από το χρηματοδοτικό «εργαλείο» του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ η πρόταση του #Δήμου_Νάουσας που αφορά στην #κατασκευή_καταφυγίου για τη #φιλοξενία_αδέσποτων_ζώων_συντροφιάς και στην προμήθεια εξοπλισμού καταφυγίου και #κτηνιατρείου, προϋπολογισμού 372.000 €.

24 Νοεμβρίου
myKEPlive
eKEPlive, Νάουσα
Ένα ακόμα #ηλεκτρονικό_εργαλείο εξυπηρέτησης αποκτούν οι δημότες μας, με την ένταξή του #Δήμου_Νάουσας στο δίκτυο του
1 Δεκεμβρίου
Έγκριση χρηματοδότησης έργου αναβάθμισης του βιολογικούΝάουσας ύψους 2.827.865€
ΔΕΥΑΝ, Νάουσα
Ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης της ΔΕΥΑΝ για τον Βιολογικό της Νάουσας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», ύψους 2.827.865,00 €.
Συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αναβάθμιση ΕΕΛ Δ.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ» αφορά στην αντικατάσταση όλου του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού του Βιολογικού της Νάουσας, καθώς και στην προμήθεια οχήματος και δύο κάδων μεταφοράς ιλύος.
4 Δεκεμβρίου
Έκτακτη σύσκεψη
Σύσκεψη, Νάουσα, Καρανικόλας

#Έκτακτη_σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, όλων των συναρμόδιων φορέων συγκαλεί αύριο #Σάββατο (05.12.2020) ο #Δήμαρχος_Νάουσας για την #αποτροπή_περαιτέρω_διασποράς_του_covid:

16 Δεκεμβρίου
Παραχώρηση οικίσκου στο Κέντρο Υγείας
Δωρεά, ΙΚΑ, Νάουσα

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) ο Δήμος Νάουσας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

22 Δεκεμβρίου
Προσφορά αγαθών και τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Κοινοτήτων
Δωρεά, γεύματα, Νάουσα

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου συνεχίζει την προσφορά αγαθών και τροφίμων για την περίοδο των εορτών, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Κοινοτήτων.

22 Δεκεμβρίου
Ψηφιακή πλατφόρμα «e-ραντεβού»
Ψηφιακές υπηρεσίες. Νάουσα

Άλλη μία ψηφιακή υπηρεσία, την ψηφιακή πλατφόρμα «e-ραντεβού», θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Νάουσας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

30 Δεκεμβρίου
Υπογραφή σύμβασης ΕΕΛ 2.775.619,60€
ΔΕΥΑΝ, Νάουσα

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) των πεδινών οικισμών του διευρυμένου Δήμου Νάουσας», ύψους 2.775.619,60 € (χωρίς Φ.Π.Α.).

30 Δεκεμβρίου
Γεύματα αγάπης
Δωρεά, γεύματα, Νάουσα

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, «γεύματα αγάπης», βασιλόπιτες και παιδικά παιχνίδια θα διανεμηθούν, λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, σε συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Νάουσας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και της δημοτικής αρχής, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης, στήριξης και αγάπης σε δοκιμαζόμενα μέλη της κοινωνίας μας.

31 Δεκεμβρίου
Δωρεά ινοπτικού βρογχοσκοπίου στο Νοσοκομείο
Δωρεά, Νοσοκομείο. Νάουσα, Καρανικόλας

Ένα ινοπτικό βρογχοσκόπιο για την αντιμετώπιση των αναγκών του Νοσοκοµείου Νάουσας λόγω του κορονοϊού παρέδωσε, το βράδυ της Τετάρτης (30.12.2020), ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας στον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας Κωνσταντίνο Λυκοστράτη.

2021
7 Ιανουαρίου
Έγκριση χρηματοδότησης προγράμματος Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων 49.600 €
Καρανικόλας, ΣΦΗΟ
Ο Δήμος Νάουσας σε ακολουθία της πρόσκλησης του Πράσινου Ταμείου για τα «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» και καταθέτοντας σχετική πρόταση (στις 04.12.2020), εντάχθηκε με επιτυχία στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Δράσεις Περιβάλλοντος Ισοζυγίου 2020» (Σ.Φ.Η.Ο.)-Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εντός του 2021.
Η έγκριση χρηματοδότησης για το Δήμο Νάουσας ανέρχεται σε 49.600 € και το πρόγραμμα θα αφορά σε 32 φορτιστές που θα τοποθετηθούν σε περιοχές του δήμου, προκειμένου να δημιουργηθεί δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
19 Ιανουαρίου
Στήριξη σε νέους γονείς
Καρανικόλας, Δωρεά, Νέοι Γονείς
Στο Δήμο Νάουσας συνεχίζουμε τη στήριξη σε νέους γονείς. Σήμερα παραδώσαμε άλλα 13 παρκοκρέβατα σε γονείς που απέκτησαν πρόσφατα παιδί και πληρούν τα κριτήρια για το «δώρο γέννας - baby box».
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νάουσας παραχώρησε τους προηγούμενους μήνες άλλα 15 κρεβατάκια βρεφών έπειτα από χορηγία ιδιώτη, ενώ η δράση “δώρο γέννας- baby box” θα συνεχιστεί, προκειμένου να στηριχθούν και άλλες οικογένειες που αποκτούν παιδί.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Νάουσας 23323 50300.
15 Φεβρουαρίου
Εργασίες Αποχιονισμού
Καρανικόλας, Πολιτική Προστασία, Χιόνι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα Δευτέρα οι εργασίες αποχιονισμού από τα αρμόδια συνεργεία του #Δήμου_Νάουσας με το συντονισμό του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού, Χωροταξίας και Πολιτικής Προστασίας, Παύλου Αδαμίδη.

18 Φεβρουαρίου
Δίνω αίμα-Δίνω Ζωή
Αιμοδοσία
Με σύνθημα «Δίνω αίμα- Δίνω Ζωή» ξεκινά την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, η 1η Τακτική Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Νάουσας.
Η δράση αυτή κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί – λαμβάνοντας όλα τα επιβεβλημένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας - σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, το Κέντρο Υγείας Νάουσας, τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», καθώς και με την αρωγή και υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας,πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου Νάουσας
24 Φεβρουαρίου
Ασημένιο βραβείο στη διοργάνωση #BestCityAwards2020
Καρανικόλας, Best City Awards
Ο Δήμος Νάουσας διακρίθηκε, μεταξύ δεκάδων Ο.Τ.Α. και καινοτόμων επιχειρήσεων, καθώς βραβεύθηκε στη διοργάνωση «Best City Awards 2020», με ασημένιο (silver) βραβείο στην ενότητα Κοινωνική Συνοχή και Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Η πρόταση του Δήμου Νάουσας, με τίτλο «Go Naoussa», με την οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό και απέσπασε την διάκριση, αφορά δράσεις που ανέπτυξε η δημοτική αρχή κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας
22 Μαρτίου
Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια
Πόλεις με Ποτάμια, Καρανικόλας
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια» εξελέγη, ως μέλος, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, κατά την ειδική συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των Δήμων, που συμμετέχουν στο Δίκτυο, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (19.03.2021).
«Η εκ νέου ενεργοποίηση του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια δημιουργεί την ευθύνη σε όλους όσοι συμμετέχουμε, να εργαστούμε σθεναρά τόσο για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία και τη διαχείριση των ποταμών, όσο και στην υλοποίηση πολιτικών και δράσεων που αφορούν στην περιβαλλοντική, πολιτιστική, αισθητική και οικονομική ανάπτυξη των ποτάμιων οικοσυστημάτων»
23 Μαρτίου
Συνέντευξη στην ΕΡΤ3
Καρανικόλας, Συνέντευξη

Το τηλεοπτικό συνεργείο της #ΕΡΤ3 και την δημοσιογράφο Όλγα Νίκου υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της πόλης, τη θυσία των Ναουσαίων γυναικών στην Αράπιτσα και τη συμμετοχή της Νάουσας στην Ελληνική Επανάσταση. Το ρεπορτάζ αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες ημέρες σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

23 Μαρτίου
Δωρεά στο Νοσοκομείο
Καρανικόλας, Νοσοκομείο
Συνολικά οκτώ αντλίες έγχυσης φαρμάκων για την αντιμετώπιση των αναγκών του Γενικού Νοσοκοµείου Νάουσας παρέδωσα χθες στον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας, Κωνσταντίνο Λυκοστράτη.
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αντώνη Καραγιαννίδη, μετέφεραν στον Διοικητή θερμές ευχές εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής για καλή δύναμη σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς και ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Νάουσας είναι η υγειονομική θωράκιση του δήμου.
1 Απριλίου
Μικροκινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση
Καρανικόλας, Συνέδριο

Στην αναγκαιότητα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των αναγκαίων υποδομών, ώστε η ηλεκτροκίνηση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, στο συνέδριο για την «Μικροκινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση», που πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 31.03.2021), μέσω διαδικτύου.

Scroll to Top