ΤΣΙΩΤΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Ονομάζομαι Τσιώτσιου Αντωνία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Νάουσας. Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο (Τίτο) Λουμπουρδή και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά 7 και 3 ετών.  Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης έχω παρακολουθήσει και σεμινάρια ψυχολογίας. Από το 2013 και για 7 χρόνια ήμουν ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της Νάουσας. Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Γνωρίζοντας αρκετά χρόνια τον Νικόλα Καρανικόλα, το ήθος του και τις αξίες του, αλλά και βλέποντας το έργο και την προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου Νάουσας τα τελευταία 4 χρόνια επί θητείας του, δεν θα μπορούσα παρά να δεχτώ με μεγάλη χαρά και τιμή την πρότασή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της Νάουσας. Όλοι μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για έναν δήμο και μια κοινωνία πρότυπο, στην οποία αξίζει να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό, ζητώ τη στήριξή σας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να βοηθήσω με τις δικές μου δυνάμεις σε αυτό το όραμα.

Με τιμή,

Τσιώτσιου Αντωνία

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

 

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.