ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Γεώργιος Τριανταφύλλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα.

Είμαι κάτοχος διπλώματος Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης με την ειδικότητα του Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ).

Το 2007 απέκτησα με άριστα πιστοποιητικό εξειδίκευσης με θέμα την «Κατάρτιση παιδαγωγών κυκλοφορίας σε θέματα ψυχολογίας, παιδαγωγικής και οικονομίας›› του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συνεχίζοντας την εκπαιδευτική μου κατάρτιση, ολοκλήρωσα το 2008 την «Επιμόρφωση εκπαιδευτών στα θέματα της αρχικής & περιοδικής κατάρτισης οδηγών της οδηγίας 2003/59/ΕΚ» του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παράλληλα, το 2008 συμμετείχα στην «Επιμόρφωση και κατάρτιση εκπαιδευτών στα θέματα πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής» του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα, διατηρώ Σχολή οδηγών στην οποία εργάζομαι ως Εκπαιδευτής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.

Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2014- 2019. Υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας από το 2014 έως το 2016, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Νάουσας 2014-2019, της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νάουσας 2014-2019, όπως και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ κατά την περίοδο 2016-2019.

Για δεύτερη φορά εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Ε.Ν.Α. μαζί». Ο επικεφαλής και νυν Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας μου εμπιστεύθηκε κατά τη διετία 2019-2021 τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και κατά τη διετία 2021-2023 τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας. Ακόμη, κατά την τετραετία 2019-2023 κατέχω τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νάουσας, όπως και τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Νάουσας.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε μαζί!

Με τιμή,

Γιώργος Τριανταφύλλου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.