ΡΟΥΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ)

Ονομάζομαι  Ρούσου  Αναστασία του Θωμά και της Μαρίας. Γεννήθηκα το 1978 και διαμένω στη  Νάουσα. Είμαι παντρεμένη με το Γιάννη Παπαδόπουλο και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών,  15 και 14 ετών, που προσπαθούμε να τα γαλουχήσουμε με τις αξίες του σεβασμού, της εργατικότητας, του εθελοντισμού, της επαφής με την παράδοση και τον πολιτισμό.

Εργάζομαι ως Φιλόλογος  ΠΕ 02 στα Λύκεια της πόλης μας, στα οποία προΐσταμαι της εκπόνησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συνδέουν την σχολική κοινότητα όχι μόνο με την Ευρωπαϊκή Ένωση (Πρόγραμμα  EPAS «Σχολεία: Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»), αλλά και με το Οικουμενικό Πατριαρχείο( Πρόγραμμα Ιδρύματος Πατερικών Μελετών: « Εικονική Περιήγηση στα Θρησκευτικά Μνημεία της πόλης μου»). Είμαι υποψήφια Διδάκτωρ στο ΔΠΘ. Η αγάπη μου για την εκπαίδευση, τη Δια Βίου Μάθηση  και το γνωστικό αντικείμενο εδώ και 22 χρόνια, η συνειδητοποίηση των ονείρων των μαθητών , αλλά και η κατανόηση της ανάγκης για συνεχή εξέλιξη  αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την απόκτηση από την πλευρά μου:

  • Του Μεταπτυχιακού Τίτλου: MA in Black Sea Cultural Studies του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος
  • Του Μεταπτυχιακού Τίτλου: MA in Classical History and Archaeology of Macedonia του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος
  • Την τρέχουσα περίοδο παρακολουθώ τα μαθήματα του τρίτου μου Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων.
  • Γνωρίζω Άριστα  Αγγλικά και Γερμανικά
  • Διαθέτω Πιστοποιημένες Επιμορφώσεις στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Πανεπιστήμιο Πειραιά), στην Ειδική Αγωγή (ΕΚΠΑ) και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση ( Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου συστρατεύομαι με το Νίκο Καρανικόλα, καθώς θεωρώ πως το ήθος, η διάθεση του για συνεργασία  και η  γνωστική του κατάρτιση ως ενεργό μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας είναι δυνατόν να συντελέσουν αποφασιστικά στη γόνιμη προώθηση των εκπαιδευτικών ζητημάτων των ζωντανών εκπαιδευτικών κυττάρων της περιοχής μας, στην σύνδεση τους με το μέλλον και το Ευρωπαϊκό όραμα, αλλά και την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας. Πρέπει να πιστέψουμε στις αμέτρητες δυνατότητες των νέων της πόλης μας, αφού:

 “Οι νέοι είναι χαρούμενοι, γιατί έχουν την ικανότητα να βλέπουν την Ομορφιά. Όποιος διατηρεί αυτή την ικανότητα, δε γερνά ποτέ” ( Franz Kafka).

 

Mail: [email protected]

Τηλ: 6948271397

Fb: Tasoula Roussou

Instagram: roussoutasoula

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.