ΛΑΦΑΡΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Γεννήθηκα στις 6/10/1978 στη Νάουσα. Είμαι σχεδιάστρια κουζίνας και μπάνιου και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από το Αρκοχώρι και έχουν ζήσει εκεί την παιδική τους ηλικία. Και τα δικά μου καλοκαίρια από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου τα περνούσα εκεί όπως και τις περισσότερες Κυριακές καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Γυρίζοντας από την Θεσσαλονίκη όπου ζούσα και εργαζόμουν για να μείνω πλέον μόνιμα στον τόπο μας έζησα στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου στο Αρκοχώρι για 8 πολύ όμορφα χρόνια. Εκεί έζησα την καθημερινότητα ενός χωριού με τόσο λίγους μόνιμους κατοίκους και όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται ειδικά την χειμερινή περίοδο.

Αγαπώ το Αρκοχώρι και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ τους κατοίκους που ζουν ήδη εκεί αλλά και να βοηθήσω στο να προκύψουν κίνητρα ώστε να επιστρέψουν κι άλλες νέες οικογένειες και να ζήσουν μόνιμα στο Αρκοχώρι, να καταλάβουν πόσα έχει να τους προσφέρει η διαβίωση τους εκεί και να απολαύσουν την ποιότητα ζωής που έχει να τους προσφέρει το χωριό μας.

Δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Νικόλα Καρανικόλα να είμαι υποψήφια στο Αρκοχώρι με τον συνδυασμό «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» γιατί αναγνωρίζω το έργο ανάπτυξης και αναβάθμισης που επιτελέστηκε στον Δήμο μας σε διάφορους τομείς την τελευταία τετραετία. Στο πρόσωπο του Νικόλα Καρανικόλα αναγνωρίζω την σοβαρότητα και την αφοσίωση με την οποία έσκυψε πάνω από τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας, τις εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και τις αξιοποίησε.  Πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει σε όλο τον Δήμο μας, να σκύψει με σοβαρότητα πάνω από τα προβλήματα της κάθε κοινότητας ξεχωριστά και να βοηθήσει ώστε να δοθούν οι σωστές λύσεις.

Τέλος, με την υποψηφιότητα μου θέλω να δηλώσω ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε περισσότερο χώρο και φωνή στις γυναίκες στην τοπική πολιτική σκηνή. Οι γυναίκες έχουν επιδείξει τις ικανότητες και με την σκληρή δουλειά που κάνουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και η πολιτική δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Με τιμή,

Ελισάβετ Λαφάρα

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αρκοχωρίου

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.