ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ονομάζομαι Χατζηδήμου Ελισάβετ -γονείς μου είναι ο Δημόκριτος Χατζηδήμος, αγρότης από τη Ν. Στράντζα και η Σεβαστή Μαρία Δάδη, εκπαιδευτικός – μουσικολόγος. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Μάραντη και έχουμε αποκτήσει δύο κοριτσάκια τεσσάρων και δύο χρονών. Αποφοίτησα το 2008 από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης –με υποτροφία στο βιολί- και κατόπιν το 2012 από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου, ως πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου. Εκπόνησα μεταπτυχιακή διατριβή -στην Ειδική Αγωγή Εκπαίδευση και Αποκατάσταση- στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκα τα τελευταία 10 χρόνια ως αναπληρώτρια σε δημοτικά σχολεία και το 2022 μονιμοποιήθηκα. Έχω άριστη γνώση της γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, καθώς και πιστοποίηση braille (σύστημα γραφής και ανάγνωσης ατόμων με οπτική αναπηρία). Πιστεύω ότι η δια βίου μάθηση αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τον σύγχρονο εκπαιδευτικό, γι’ αυτό παρακολούθησα -με επιτυχία- τις επιμορφώσεις και τα σεμινάρια του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας στα εργαστήρια δεξιοτήτων, στη διαπολιτισμική εκπαίδευση καθώς και στη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

Στη Νάουσα όπου γεννήθηκα (το 1990) γαλουχήθηκα με τα νάματα της ηρωικής μας πόλης, βίωσα τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις μας· αξίες όπως η ειλικρίνεια, η ανθρωπιά, η αξιοπρέπεια, με διαμόρφωσαν.

Δέχτηκα την -τιμητική- πρόσκληση, να συμπράξω με τον συνδυασμό “ΕΝΑ ΜΑΖΙ” και ανταποκρίθηκα, με αίσθημα ευθύνης. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η προσωπικότητα του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα, διότι για την υλοποίηση κάθε ιδέας είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία. Ευελπιστώ να συμβάλλω στην αναβάθμιση της περιοχής μας, με άοκνη διάθεση, συνέπεια και ακεραιότητα.

Με αγάπη και σεβασμό, στον τόπο που ανατράφηκα, θέτω υποψηφιότητα στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Με τιμή,

Ελισάβετ Χατζηδήμου- Μάραντη

Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.