ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΕΝΗ

Ονομάζομαι Ελένη Αχτίδα του Βασιλείου και της Κυβέλης.
Ο πατέρας μου, Βασίλειος, εργαζόταν ως υπάλληλος στα Κλωστήρια του Λαναρά. Η μητέρα μου, Κυβέλη, διατηρούσε επί 27 έτη κατάστημα με είδη ραπτικής στη Νάουσα, και έχω έναν μεγαλύτερο κατά τρία έτη αδερφό, τον Θεόδωρο.
Ο σύζυγός μου ονομάζεται Κωνσταντίνος Θ. Νέστορας, είναι αγρότης στο επάγγελμα, και έχουμε αποκτήσει μια κόρη, την Ελισάβετ, πέντε ετών σήμερα.
Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1977 όπου ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου φοιτώντας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Γενικό Λύκειο αντίστοιχα. Στη συνέχεια, σπούδασα Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 είμαι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick στην Κύπρο.
Από το 2001 έως το 2003 υπήρξα ασκούμενη Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, οπότε και έλαβα την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Άσκησα μάχιμη δικηγορία στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και το 2007 μετατέθηκα στο Πρωτοδικείο Βέροιας. Από τις αρχές του 2017 έως και σήμερα εργάζομαι στη Διοικητική Υπηρεσία της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και από τον Δεκέμβριο του 2020 είμαι μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Νικόλα Καρανικόλα να με συμπεριλάβει και πάλι στο ψηφοδέλτιο του Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Νάουσας. Η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας.

Προχωράμε λοιπόν και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη νίκη του Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ !!!
Με τιμή,
Ελένη Αχτίδα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Νάουσας
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.