Τζιμίτση ΆνναΥποψήφια Τοπική Σύμβουλος Νάουσας

  Γεννήθηκα  και κατοικώ στην Νάουσα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είμαι συνταξιούχος καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας. Έχω απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις με έδρα την Θεσσαλονίκη ως προσωπική γραμματέας όπως στην Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «BAKLATSIDIS BROSS» καθώς και άλλες, ενώ παράλληλα εργαζόμουν και ως καθηγήτρια Αγγλικών σε μεγάλα φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης, όπως το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ  ΣΟΦΙΑ» καθώς και άλλα. Ακόμη είμαι μητέρα μιας κόρης, της Λυδίας Σαγρή, 20 χρονών, φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Παιδαγωγική Σχολή, Τμήμα Νηπιαγωγών.

  Η πρόταση του κ. Καρανικόλα να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΕΝΑ μαζί της Τοπικής Κοινότητας Νάουσας είναι μια  πρόκληση για μένα, διότι όλοι μας γνωρίζουμε και ζούμε μια πραγματικότητα στην Νάουσα που είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει.

  Ευχαριστώ τον κ. Καρανικόλα για την τιμή που μου έκανε διότι από την πρώτη γνωριμία μαζί του διαπίστωσα την ευθύτητα, την ευγένεια, την καλλιέργεια και την καθαρή πρόθεση του να βοηθήσει τον τόπο. Επίσης αμέσως έγινα μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ανησυχίες.

  Εμείς στον συνδυασμό ΕΝΑ μαζί, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ζητούμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας και πιστεύουμε πως μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος!

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt