Τασιώνας ΓεώργιοςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας

  Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

  Μαζί με τους συνυποψηφίους μου, ζητώ τη στήριξη σας στο συνδυασμό μας “ΈΝΑ ΜΑΖΙ”.

  Γεννήθηκα στην ιστορική πόλη της Νάουσας το 1988. Οι γονείς μου Αντώνης και Τάνια με μεγάλωσαν με το ήθος και τις αρχές του τόπου μας. Αφού ολοκλήρωσα την σχολική μου εκπαίδευση στην πόλη της Νάουσας, σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων την πενταετία 2005-2010. Έπειτα ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία κατά τα έτη 2010-2012 τελειώνοντας την Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π) και απολύθηκα με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού. Στην συνέχεια απέκτησα Μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών ως εργαλεία ανάπτυξης του χώρου. Από το 2015 μέχρι και σήμερα είμαι υποψήφιος διδάκτορας, με θέμα διατριβής, την διαχρονική παρακολούθηση και την δημιουργία χαρτών χρήσης γης, διάβρωσης και βροχόπτωσης σε τρισδιάστατη μορφή με την χρήση Γ.Σ.Π. και με περιοχή μελέτης τον Νομό Ημαθίας. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι κατά την χρονική διάρκεια των σπουδών μου δημοσίευσα σε επιστημονικά περιοδικά και σε συνέδρια εργασίες και μελέτες με περιοχή μελέτης τον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Αυτό το αναφέρω διότι έτσι γνώρισα τον υποψήφιο Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα, καθώς χρησιμοποίησα δεδομένα από τις επιστημονικές του έρευνες με περιοχή μελέτης τον Δήμο Ηρωικής Πόλης της Νάουσας. Η πρώτη μου γνωριμία μαζί του έγινε πριν περίπου ένα χρόνο. Εκείνη τη μέρα γνώρισα έναν νέο άνθρωπο με άπειρες γνώσεις πάνω στο γνωστικό του αντικείμενο, σχέδια και πλάνο για την εξέλιξη του τόπου μας και πολλή όρεξη στο να προσφέρει στον Δήμο μας. Εντυπωσιάστηκα με τα σχέδια του για την ανάπτυξη του τόπου μας και με χαροποίησε το γεγονός ότι άκουσε προσεκτικά τις δικές μου ιδέες για την βελτίωση του Δήμου και μου έδειξε εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου.

  Η χώρα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Η οικονομική κρίση δημιούργησε σε όλους μας αισθήματα απογοήτευσης και αγωνίας για το μέλλον. Το γεγονός αυτό όμως έκανε ξεκάθαρο πως μια νέα εποχή έρχεται. Γίνεται σαφές ότι στην σύγκρουση που λαμβάνει χώρα μεταξύ «παλαιού» και «νέου», το νέο θα επικρατήσει. Το διακύβευμα προκύπτει αβίαστα και για τις Δημοτικές Εκλογές και είναι ένα: θα συρθούμε από τις εξελίξεις που η μετάβαση στην νέα εποχή θα επιφέρει; ή θα καταφέρουμε να τις παρακολουθήσουμε;

  Η τετραετία που έρχεται για το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας είναι ακριβώς μια τέτοια περίοδος, μεταβατική και ταυτόχρονα εναρκτήρια της νέας εποχής, με νέους ανθρώπους και προπάντων με διάθεση να δουλέψουμε όλοι μαζί, «ΕΝΑ ΜΑΖΙ», για το κοινό καλό του Δήμου μας.

  Με τιμή,

  Τασιώνας Γεώργιος

  Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος

  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικόλαου Καρανικόλα «ΕΝΑ ΜΑΖΙ»

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt
  Σιδηρόπουλος Δημήτριος