Παπαδοπούλου ΔήμητραΥποψήφια Τοπική Σύμβουλος Νάουσας

  Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Δημητρούλα και γεννήθηκα στο Δ. Βερολίνο Γερμανία το 1979 από μετανάστες γονείς, όπου και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Η οικογένειά μου επέλεξε την επιστροφή μας στην Ελλάδα, στην Νάουσα, για την έναρξη της σχολικής μου ζωής, όπου και διέμεινα μέχρι την ολοκλήρωση της φοίτησής μου στο Λύκειο. Για τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο επέλεξα την Μ. Βρετανία και σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και απέκτησα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στον τομέα της Καινοτομίας & Ανάπτυξης Προϊόντων. Η αγάπη μου για την Ελλάδα και μάλιστα για την πόλη που μεγάλωσα με οδήγησε στην επιστροφή μου στην πατρίδα.

  Τα τελευταία χρόνια εργάστηκα τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο χώρο της έρευνας, σε ευρωπαϊκά προγράμματα καινοτομίας του ΑΠΘ. Παράλληλα, απέκτησα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στον τομέα των Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Κατά την διάρκεια της φοίτησής μου αποτέλεσα μέλος του IPR ISSUES & TECHNOLOGY TRANSFER GROUP των εργαστηρίων LTFN και της ομάδας διοργάνωσης των INTERNATIONAL CONFERENCES & EXHIBITION ON NANOTECHNOLOGIES.
  Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προήλθε από την ανάγκη μου να βοηθήσω τον τόπο μου θέτοντας μικρούς στόχους μέχρι την επίτευξη του τελικού μεγάλου και ενισχύθηκε από την καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου στον χώρο εργασίας μου τους τελευταίους μήνες.


  Όνειρό μου είναι να συμβάλλω ενεργά στην ομάδα του κ. Καρανικόλα ώστε ο Δήμος μας να αποτελέσει πόλο έλξης καινοτόμων ιδεών και δημιουγίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt