Νικολαΐδης ΓεώργιοςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας

  Νικολαΐδης Γεώργιος

  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

  Email:gnikolaidis27@gmail.com

   

  Γεννήθηκα στη Νάουσα στις 20 Οκτώβρη το 1988 και αποτελώ γέννημα θρέμμα της πόλης. Αφού ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση μου, στη συνέχεια φοίτησα στο ΙΕΚ Δέλτα την περίοδο 2009-2010 από́ όπου αποφοίτησα με την ειδικότητα του τεχνικού́ μαγειρικής τέχνης. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας το έτος 2012 επέστρεψα στη Νάουσα όπου εργάστηκα ως μάγειρας στο Νηπιαγωγείο Αγγελοχωρίου κατά το έτος 2013, ενώ από́ το 2014 και έπειτα εργάζομαι στη εταιρεία Βαρβαρέσσος Ευρωπαϊκά́ Νηματουργεία Α.Ε., συμμετέχοντας και στο Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων της επιχείρησης. Επίσης, συνεχίζω να απασχολούμαι παράλληλα σε χώρους εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

  Ζούμε σ’ ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς, σε μία εποχή́ που χαρακτηρίζεται από́ κοσμογονικές αλλαγές και ανακατατάξεις, από́ πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις, ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης, προκλήσεων και καθημερινών κινδύνων για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.

  Με την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος μέσω του συνδυασμού́ «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» τίθεμαι στην διάθεση του Δήμου μας, ώστε να προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό́ και την ανάπτυξη του τόπου μας, σε συνεργασία με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τάξεις του Δήμου μας, καθιστώντας τους συμμέτοχους και συνδημιουργούς του κοινού́ μέλλοντος. Εξάλλου, θεωρώ ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεύρυνση και την ολοκλήρωση της Δημοκρατίας την ενθάρρυνση της συμμετοχής και της ενεργοποίησης των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.

   

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt