Κουμλίδου Μαρία ΜαγδαληνήΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ανθεμίων

  Ονομάζομαι Μαρία Μαγδαληνή Κουμλίδου

  Έχω γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και έχω σπουδές στον τομέα της υγείας καθώς και πολύχρονη ενασχόληση ως βοηθός οδοντιάτρου.

  Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Παπαθεοδώρου, αγρότη στο επάγγελμα και την τελευταία δεκαετία ζω και δραστηριοποιούμαι στην Τ.Κ. Χαρίεσσας της Δ.Ε. Ανθεμίων του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

  Αγάπησα τον τόπο του συζύγου μου, μοιράζομαι τις ανησυχίες για το αβέβαιο μέλλον των αγροτών και αγωνίζομαι για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού μας.

  Με ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες της Α.Ε. Χαρίεσσας, των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού όσο και της ευρύτερης περιοχής, στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την αναβάθμιση της ζωής του τόπου μας και την προστασία της φύσης και των ζώων.

  Ιδιαίτερη είναι η ευαισθησία μου για την φροντίδα των υπερηλίκων ανθρώπων, στους οποίους αρμόζει να βιώνουν με αξιοπρέπεια την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους.

  Για τους παραπάνω λόγους και προκειμένου να βοηθήσω αποτελεσματικά με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο μας, συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ», στηρίζοντας την προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου, καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικόλα Καρανικόλα.

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt