Μίγγα ΚατερίναΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας

  Ονομάζομαι Κατερίνα Μίγγα, γεννήθηκα στην Νάουσα το 1982, πριν 36 χρόνια όπου και διαμένω μέχρι σήμερα. Έχω ένα γιο δέκα χρόνων και εδώ και ένα χρόνο δουλεύω εθελοντικά στον ΟΚΑΝΑ της Βέροιας.

  Η ειδίκευση μου και το αντίστοιχο πιστοποιητικό μου είναι στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαταραχές προσωπικότητας ενώ είμαι απόφοιτη του τεχνικού λυκείου Νάουσας.

  Στηρίζω τον Νικόλα Καρανικόλα διότι θεωρώ πως το όραμα που συζητήσαμε διαφέρει εντελώς από την προηγούμενη πολιτική της Νάουσας. Είναι κάτι διαφορετικό και εναλλακτικό που αν καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε θα δημιουργήσουμε μια έξυπνη πόλη που θα κρατάει τα παιδιά μας στον τόπο μας και θα τα βοηθήσει να την ξαναγαπήσουν. Στην περίπου μία ώρα συζήτησης που είχα με τον Νικόλα ένιωσα την παιδεία, την μόρφωση, το ήθος και την ενσυναίσθηση του ίδιου. Με μια λέξη εξαιρετικός!

  Ένας στόχος που θα μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά είναι η απενοχοποίηση κυρίως από τους γονείς στο κόμματι των εξαρτήσεων που θεωρώ πως είναι σημαντική πληγή στην πόλη μας, τουτέστιν κλειστά στόματα. Επίσης θεωρώ ότι ο Δήμος μας πρέπει να απλώνει ένα χέρι βοηθείας στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Και τέλος μερικά πολύ σημαντικά κομμάτια στα δικά μου μάτια: Η Φιλοζωία με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην φύση. Η ενεργοποίηση του εθελοντισμού σε όλα τα επίπεδα. Και τέλος η ενσυναίσθηση και η κατανόηση των κοινωνικών θεμάτων.

  Σαφώς και δεν στηρίζω και δεν συμφωνώ με την προηγούμενη πολιτική της Νάουσας διότι θεωρώ πως ενώ οι διοικούντες είχαν την δυνατότητα να «εκμεταλλευτούν» κοινωνικά θέματα που έπλητταν και πλήττουν την πόλη μας τελικά ασχολήθηκαν ως επί το πλείστον με άκυρα event!!!! Δεν είδαμε δυστυχώς κανένα πρόγραμμα που να έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα κατά την προηγούμενη περίοδο.

  Για αυτούς τους λόγους είπα ΝΑΙ στην πρόταση του Νικόλα να είμαι και εγώ υποψήφια με την ομάδα μας «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας.

   

  Με εκτίμηση,

  Κατερίνα Μίγγα

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt
  Ελένη Κυριακίδου