Θεοδοσιάδης ΘεόδωροςΥποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γιαννακοχωρίου

  Με την παρούσα δήλωση σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με το συνδυασμό του «Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ».

  Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά εδράζεται και στην παρότρυνση πολλών συνδημοτών, να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στη διάθεσή της κοινότητας Γιαννακοχωρίου και να συνδράμω και εγώ από πλευράς μου, για την ανασυγκρότηση του τόπου μας. Η Αυτοδιοίκηση από τη φύση της χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία. Χρειάζεται όρεξη για δουλειά, διάθεση προσφοράς και γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως οι συνδημότες το αναγνωρίζουν αυτό στο πρόσωπο μου.

  Για όλα αυτά λοιπόν έχουμε δύο επιλογές: Η να μείνουμε αδρανείς περιμένοντας άλλοι να λύσουν τα προβλήματά του τόπου μας, ή να αναλάβουμε δράση εμείς. Με αίσθηση ευθύνης και μετά λόγου γνώσεως, επιλέγω το δεύτερο στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Νάουσας ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Γιαννακοχωρίου ώστε να διεκδικήσω εκ νέου την επανεκλογή ως προέδρου της τοπικής κοινότητας.

  Θεοδοσιάδης Θεόδωρος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γιαννακοχωρίου

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt