Μπαλτατζίδου ΔώραΥποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ανθεμίων

  Φίλες και φίλοι του Δήμου Νάουσας

  Επιτρέψτε μου την προσφώνηση αυτή, μία και υπηρετώντας τόσα χρόνια το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκα άπειρες φορές κοντά σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

  Πέρασαν πάνω από τέσσερα χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Κατά το διάστημα αυτό άσκησα τα καθήκοντά μου από τη θέση της μείζονας μειοψηφίας με ευθύνη, εποικοδομητικό πνεύμα και τηρώντας την υπόσχεσή μου ότι θα βρίσκομαι ΕΔΩ συνεχώς κοντά σας.

  Η δική σας στήριξη σε κάθε πολιτικό μου βήμα, μου έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσω την επιθυμία μου να είμαι χρήσιμη για τους συμπολίτες μου, χωρίς κομματικές διακρίσεις, με μοναδική στόχευση να κάνω κάθε φορά ένα ακόμα «βήμα» εμπρός, με μόνη φροντίδα την προκοπή του τόπου μας για έναν αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες που θα ενστερνίζεται τα προβλήματα τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους.

  Στην πολιτική μου διαδρομή (και όχι πολιτική μου καριέρα, μια και δεν έπαψα ποτέ να είμαι αγωνιζόμενη Ελ. Επαγγελματίας) στήριξα προτάσεις που με έπεισαν για την αναγκαιότητα της υλοποίησης τους, για την ωφέλεια τους στο κοινωνικό σύνολο.

  Στον πολιτικό στίβο έμαθα να λειτουργώ συλλογικά και έμεινα σταθερά μακριά από παραγοντισμούς και «κλίκες» ακολουθώντας πιστά το πολιτικό μου όραμα (στον τομέα Πολιτισμού,  στοχεύοντας στον Τουρισμό) και ανανεώνοντας διαρκώς τη σχέση μου με τους πολίτες, κυρίως με την νεολαία μας, τα παιδιά μας, αφιερώνοντας όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία ώστε οι νέοι μας να μένουν στον τόπο μας και να ζουν με αξιοπρέπεια.

  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος, επιλέγω αντί του εύκολου δρόμου της φυγής και της ανάπαυλας, να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Ν. Καρανικόλα ο οποίος από την πρώτη στιγμή με κέρδισε με το ήθος του και τον σεβασμό που δείχνει προς τον συνάνθρωπο και να συστρατευτώ μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» ώστε να ενώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγωνία μας και να την κάνουμε ελπίδα για ένα δημιουργικό ΜΕΛΛΟΝ με προοπτική.

  Με εκτίμηση,

  Δώρα Μπαλτατζίου

  Ανεξάρτητη Δημ. Σύμβουλος

  Ηρωικής Πόλης Νάουσας

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt