Βασιλείου ΓιώργοςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ειρηνούπολης

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Δικηγόρος

  Γεννήθηκε στη Βέροια το έτος 1957, από γονείς αγρότες, και μεγάλωσε στο δημοτικό διαμέρισμα Ζερβοχωρίου του Δήμου Ειρηνούπολης Ημαθίας.

  Το έτος 1975, αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Βέροιας, και μετά από εισιτήριες εξετάσεις, πέρασε στο Νομικό Τμήμα του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε στις 14-4-1980, με βαθμό πτυχίου « Άριστα 9 ».

  Στη συνέχεια υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, από όπου και απολύθηκε στις 10-4-1982.

  Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου (πλέον παρ’ Αρείω Πάγω), συνεχώς και αδιάλειπτα, από 1-2-1983 μέχρι σήμερα, ενώ είναι εξωτερικός συνεργάτης και νομικός σύμβουλος διαφόρων εταιριών, όπως η ΟΠΑΠ Α.Ε., η Εθνική Τράπεζα (ΕΤΕ Α.Ε.), η Τράπεζα Αττικής Α.Ε., η COSMOTE Α.Ε., και διαφόρων Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) και αγροτικών συνεταιρισμών.

  Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Νάουσας, από το έτος 1996 μέχρι το έτος 2002.

  Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ειρηνούπολης Ημαθίας, ως επικεφαλής παράταξης (2006-2010) καθώς και δημοτικός σύμβουλος του νέου καλλικρατικού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας (2010-2019).

  Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ειρηνούπολης για τα έτη 2011-2012, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νάουσας καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ) για τα έτη 2013-2014.

  Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Δραγούμη του Χρήστου, καθηγήτρια αγγλικών που διδάσκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο, φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και τη Ζωή- Μαρία, φοιτήτρια του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ.

  “Mετά από ώριμη σκέψη που διαδέχθηκε τον έντονο και διαρκή προβληματισμό μου για το μέλλον του δήμου, και σεβόμενος απόλυτα κάθε άλλη διαφορετική επιλογή και άποψη, δηλώνω με αφοπλιστικό και κατηγορηματικό τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, ότι προκρίνω τη λύση του Νικόλα Καρανικόλα. Είναι νέος, εξαίρετος επιστήμων, γνώστης των αντικειμένων που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαλλακτικός και προσβάσιμος σε όλους, αλλά το βασικότερο, αγαπάει με πάθος τον τόπο του και κατά συνέπεια την Πόλη του. Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του, ” ΕΝΑ ΜΑΖΙ”, στη δημοτική ενότητα Ειρηνούπολης. Η απόφασή μου αυτή εκφράζει και μία μόνιμη πίστη στην αρχή, του ότι, όταν κάποιο καλό γεννιέται από νέους ανθρώπους για τον τόπο μας, πρέπει όλοι να το αγκαλιάζουμε. Στην πορεία μου, ήμουν πάντα πιστός στο κοινό καλό του Δήμου μας, πάνω από δεσμεύσεις και χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω στο πλευρό του Νικόλα Καρανικόλα.”

   

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt