Χαβιαρόπουλος ΒασίληςΥποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοπανού

  Λέγομαι Βασίλης Χαβιαρόπουλος, είμαι 50 ετών και είμαι μόνιμος κάτοικος Κοπανού. Είμαι παντρεμένος με την Έφη Σιδηροπούλου, με την οποία έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος Γυμνασίου και απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη. Έχω ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων από το 1994 στον Κοπανό.

  Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού από το 1987 μέχρι το 2010. Παράλληλα σαν παράγοντας διετέλεσα πρόεδρος της ομάδας για 15 χρόνια. Η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο με έφερε πολλές φορές κοντά σε προβλήματα που είχαν να κάνουν με την συνεργασία των δημοτικών ενοτήτων (των χωριών δηλαδή), με τις υπηρεσίες του Δήμου, με τα όποια προβλήματα και αδυναμίες υπάρχουν.

  Η απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία του χωριού ξεκινά από την ευαισθησία που έχω για το κοινό καλό του χωριού και ζητώ την στήριξη όλων των συγχωριανών για να μπορέσω να το πετύχω. Η υποψηφιότητά μου είναι πέρα και πάνω από χρώματα, παρατάξεις και πολιτικές σκοπιμότητες. Γνωρίζετε όλοι ποιος είμαι και αυτό που θέλω είναι να προσπαθήσω να βελτιώσω όσο μπορώ το χωριό μας σε όλους τους τομείς που θα έχω την αρμοδιότητα.

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt