Μισκος Άκης ΕυάγγελοςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας

  Αγαπώ την πόλη μου.

  Αγαπώ τον Δήμο Νάουσας. Αυτός είναι ο πιο ισχυρός λόγος, η μόνη αφορμή που ανταποκρίνομαι στο τιμητικό κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Καρανικόλα και τον συνδυασμό  ‘’ΕΝΑ ΜΑΖΙ’’.

  Η δυναμική του Δήμου μας μεγάλη και η επανεκκίνηση επιβεβλημένη.

  Με φαρέτρα γεμάτη: Όρεξη, μεράκι και αφοσίωση.

  Όχι δεν είμαι πολιτικός, ούτε και θα γίνω! Δεν είμαι γαλαντόμος της αντιπαράθεσης και της διένεξης. Αυτή η τακτική είναι αντιπαραγωγική και δεν βοηθάει  πουθενά.

  Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων οι οποίοι έχουν σμιλέψει τον  συνδυασμό  ‘’ΕΝΑ ΜΑΖΙ’’ με χαρακτηριστικά αποφασιστικότητας προσήλωσης και επιτυχίας.  Με μοναδικό  σύνθημα την εμπιστοσύνη σας είμαστε  έτοιμοι να σκύψουμε  το κεφάλι στα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Ξεκινώντας από τα μικρά τα απλά και τα καθημερινά, τα όποια αντικατοπτρίζουν το βιοτικό επίπεδο του πολίτη  και έπειτα στα σπουδαιότερα που έχει στο νου του ο αξιοθαύμαστος Νίκος Καρανικόλας.

  Στους καιρούς που ζούμε , πολλοί από εμάς έχουμε επιδείξει κάποια απαξίωση κομματική – πολιτική. Εδώ όμως  αυτή η περίπτωση είναι  διαφορετική.  Εδώ μιλάμε για τον Δήμο μας, την πόλη μας, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας. Σίγουρα δεν μπορούμε να φερθούμε απαξιωτικά στην ίδια την ζωή μας. Ήδη πολλοί άνθρωποι έχουν  φύγει από την πόλη μας  ψάχνοντας μια διέξοδο..Την ατάκα η  « Νάουσα πέθανε»  θέλω να την εξαλείψουμε από τα χείλη μας και όταν ανοίγουμε τα χείλη, να είναι επειδή χαμογελάμε που η πόλη μας απέκτησε την παλιά της αίγλη και την διαχρονική της αξία.. Αυτό ονειρεύομαι..

  Σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό ‘’ΕΝΑ ΜΑΖΙ’’ γιατί αυτός ο τόπος πρέπει να βρει την θέση που του αξίζει και δεν είναι άλλη από την κορυφή!! Καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους μου αλλά και στους υποψήφιους των υπολοίπων συνδυασμών  γιατί το ‘’ΕΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ  ΜΑΖΙ’’  μεταφράζεται σε ήθος και δύναμη.

  ΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΣΚΟΣ.

   

  Υ.Γ. Η πόλη μας είναι ένα ποίημα που χρειάζεται απλά να το διανθήσουμε..

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

  Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt
  Μιχαηλίδης Νίκος