Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Ημαθία:
Στο επίκεντρο των συζητήσεων της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ημαθία βρέθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Σε συνάντησή του με τον Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε προς τον Δήμαρχο Νάουσας για την υποστήριξη υλοποίησης νέου τετραθέσιου αναβατήρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Όπως αναφέρθηκε στην μεταξύ τους συζήτηση, δεν έχει σημασία το μίσθωμα, αλλά η ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός επεσήμανε χαρακτηριστικά στον Δήμαρχο Νάουσας πως θα βοηθήσει ακόμα και στην ανεύρεση επενδυτή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τέλος, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα στο πρωθυπουργικό του γραφείο για να συζητήσουν για το επενδυτικό σχέδιο της μακροχρόνιας μίσθωσης (30 έτη), που φαίνεται ότι αποτελεί και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό την μοναδική βιώσιμη λύση.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.