Η ώρα του Δημάρχου. Συνάντηση με τις γυναίκες της Νάουσας

Την Τετάρτη ενεργοποιήσαμε ξανά την ώρα του Δημάρχου, που είχαμε ξεκινήσει πριν την πανδημία. Βέβαια, κάπως πιο αναβαθμισμένη. Έτσι στον φιλόξενο χώρο του “Κιόσκι” συναντήθηκα με τις γυναίκες του Δήμου μας, στην νέα δράση επικοινωνίας μας, που θα λέγεται πια “καφές με τον δήμαρχο”.
Μόνο με μερικά τηλέφωνα από το γραφείο δημάρχου, δημιουργήσαμε μια μεγάλη και ευχάριστη παρέα σχεδόν 200 γυναικών.
Μάλιστα, αναγκαστήκαμε κάποια στιγμή να διακόψουμε τις προσκλήσεις για λόγους χωρητικότητας. Συμπαθάτε με όσες θέλατε να είστε εκεί και τελικά δεν ειδοποηθήκατε. Σας υπόσχομαι να κάνουμε ακόμα περισσότερες συναντήσεις, όσο ο κορονοιός φεύγει από την ζωή μας.
Όπως και όλες τις φίλες που κάθησαν τελικά είτε στον εξωτερικό χώρο είτε στην κεντρική σάλα του καταστήματος και δεν κατέστη δυνατόν να ακούσουν τις τοποθετήσεις. Δυστυχώς, η εγκατάσταση ήχου που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή, λόγω του αριθμού και των συμμετοχών, δεν κατέστη δυνατόν να καλύψει όλες τις ανάγκες.
Να πω την αλήθεια, είμαι βαθιά ευγνώμων για όλες τις συζητήσεις μας, τα σχόλια, τα παράπονα, τις συμβουλές και τέλος την αγάπη που ένιωσα. Ήταν τελικά, μια από τις πιο όμορφες συναντήσεις του τελευταίου διαστήματος και ακόμα σκέφτομαι πόσα μας στέρησε η πανδημία τα 3 σχεδόν προηγούμενα έτη.
Συνεχίζουμε όλοι και όλες μαζί να επικοινωνούμε, να συζητάμε, να βρίσκουμε λύσεις, να κοιτάμε μόνο μπροστά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.