Αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα Δευτέρα οι εργασίες αποχιονισμού από τα αρμόδια συνεργεία του #Δήμου_Νάουσας με το συντονισμό του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού, Χωροταξίας και Πολιτικής Προστασίας, Παύλου Αδαμίδη.
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος
🎯Ο Δήμος Νάουσας επισημαίνει ότι από την αρχή της επέλασης της βαρυχειμωνιάς, οι υπάλληλοι του δήμου και εθελοντές, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες έδωσαν «μάχη», προκειμένου να μείνουν οι κεντρικοί δρόμοι καθαροί και ασφαλείς στην πόλη της Νάουσας, στο Νοσοκομείο και στις κοινότητες. Ο παγετός και οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που ακολούθησαν της έντονης χιονόπτωσης του Σαββατοκύριακου δυσχεραίνουν το έργο του αποχιονισμού σε σοκάκια και στενά τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και στις Κοινότητες, ωστόσο υπάρχει μέριμνα για τον σταδιακό καθαρισμό και αυτών.
Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και χιόνι
📍Τα συνεργεία του δήμου διένειμαν από νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα αλάτι σε κεντρικά σημεία της αγοράς, ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι καθαριότητας βρίσκονται επί ποδός για τη ρίψη αλατιού και του καθαρισμού των πεζοδρομίων.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι
📍Επισημαίνεται ότι για την προστασία των ευπαθών ομάδων με το συντονισμό του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας διατίθενται θερμαινόμενοι χώροι και συγκεκριμένα οι χώροι των ΚΑΠΗ στην πόλη της Νάουσας και των Τοπικών Κοινοτήτων. Ειδικότερα, οι χώροι αυτοί θα παραμείνουν ανοιχτοί σήμερα Δευτέρα (15.02.2021) και αύριο Τρίτη (16.02.2021) – αλλά και για όσο ακόμη χρειαστεί, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία του Δήμου για είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και για την ενημέρωση της λειτουργίας των θερμαινόμενων χώρων.
📍Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από το κτίριο του δημαρχείου και από το κτίριο της Βέτλανς, καθώς και από τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, ενώ για πληροφορίες, οδηγίες ή παροχή βοήθειας, οι δημότες μπορούν να καλούν όλο το 24ωρο στην τηλεφωνική γραμμή 23323 50300.
🎯Καλούνται εκ νέου οι δημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας του παγετού και πάντα εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.