Δωρεά προκατασκευασμένου οικίσκου στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ)

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) ο Δήμος Νάουσας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.
Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Νάουσας, προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος ύποπτων κρουσμάτων Covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η παράδοση του οικίσκου έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (15.12.2020) παρουσία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, των αντιδημάρχων Αντώνη Καραγιαννίδη και Βασίλη Τζουβάρα και της υπεύθυνης επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Νάουσας, Αγγελικής Παπαγιάννη.
«Προχωρήσαμε στην εγκατάσταση του οικίσκου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νάουσας, δίνοντας τη δυνατότητα να εξετάζονται ύποπτα περιστατικά Covid σε ανεξάρτητο χώρο, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας και προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια στους εργαζόμενους», δήλωσε ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.