Υποψήφια με τον Νικόλα Καρανικόλα, η Χρύσα Πασχούλα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΑ μαζί του Νικόλα Καρανικόλα, θα είναι η, νυν, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, τέως αντιδήμαρχος οικονομικών του Νίκου Κουτσογιάννη. Σε  σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Μετά τον Κώστα Κότσαλη, τον Γιώργο Πίπιλα και τον Γιώργο Τασιώνα η Χρύσα Πασχούλα – Σερδαρίδου δηλώνει δημοσίως την υποψηφιότητα της μαζί μας.

Χρύσα καλώς ήρθες … “ΕΝΑ ΜΑΖΙ”.

Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί και η εμπειρία και οι γνώσεις σου θα είναι πολύτιμες στην πορεία μας.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητας της Χρύσας.

 

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στα μεγάλα προβλήματα και στις δύσκολες συγκυρίες που διέρχεται η χώρα μας και ειδικότερα ο Δήμος μας, με την εμπειρία μου ως ήδη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και με την επιθυμία μου να αφήσουμε πίσω μας παλιές λογικές και προκαταλήψεις, με τις οποίες ακόμη και σήμερα κάποιοι προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν στην λογική τους, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα νίκης του Συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» του κ. Νικόλαου Καρανικόλα, για να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ, διεκδικώντας ελπίδα για το αύριο, για μας, για τα παιδιά μας, για τον Δήμο Νάουσας.

Η Νάουσα χρειάζεται ανανέωση και σας καλώ να το κάνετε πράξη.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του γενικότερου συμφέροντος και πίστη στις αρχές της αυτοτέλειας, της συμμετοχικότητας, της διαβούλευσης, της διαφάνειας στην λήψη αποφάσεων, της αλληλεγγύης και της ισονομίας, θα πετύχουμε το στοίχημα για σχεδιασμό και υλοποίηση μίας νέας πορείας ανάπτυξης και προόδου για τον Δήμο μας.

Με τιμή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Πασχούλα – Σερδαρίδου Χρύσα

 

( πηγή: https://eleytheriadhs.blogspot.com/2019/02/blog-post_264.html )

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt