Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ανοίγει ο δίαυλος συμπράξεων και συνεργασιών, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την περαιτέρω ανάδειξη του Δημοτικού Πάρκου και του Άλσους Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη, το απόγευμα της Δευτέρας (27/01/2020) στη Νάουσα, κατά την τελετή αδελφοποίησης των δύο φορέων, μεταξύ του Προέδρου του ΙΓΕ κ. Νικολάου Θυμάκη και του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. του ΙΓΕ κ. Βασίλειου Έξαρχου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Αντώνη Καραγιαννίδη, της Γενικής Γραμματέα του Δήμου κ. Βίκυς Εξαδακτύλου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Νάουσας, κ. Νικόλαου Μπάμπου.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Με αφορμή την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας προέβη στην ακόλουθη δήλωση;
«Το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφουμε σήμερα αποτελεί έναν δίαυλο αλληλοϋποστήριξης μεταξύ του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ως δήμος, έχουμε το Πάρκο της Νάουσας και το Άλσος του Αγίου Νικολάου, δυο περιοχές με σημαντικές συντεταγμένες τόσο για την ιστορία του Δήμου, αφού έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στο παρελθόν που καθόρισαν την σημερινή ταυτότητα του Δήμου μας, όσο και για την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών. Δύο χώροι πρασίνου, λοιπόν, που εκτείνονται πέρα από την τοπική εμβέλεια των γεωγραφικών ορίων του Δήμου.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Καλωσορίζω, με μεγάλη μου χαρά, τον κ. Νικόλαο Θυμάκη και τον κ. Βασίλειο Έξαρχο στον Δήμο Νάουσας στην τελετή αδελφοποίησης των δυο φορέων κατά την οποία υπογράφουμε Μνημόνιο Συνεργασίας που μόνο οφέλη μπορεί να αποδώσει. Και συγκεκριμένα με την αδελφοποίηση αυτή «ανοίγει» η μεταξύ μας συνεργασία σε ζητήματα επιστημονικής ανταλλαγής απόψεων για θέματα πρασίνου, πάρκων και ευρύτερα για θέματα περιβάλλοντος, για ζητήματα διαχείρισης που ανακύπτουν από την κλιματική αλλαγή, ζητήματα εύρεσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδότησης, με γνώμονα πάντα το καλό του περιβάλλοντος και της ιστορίας του Δήμου μας».
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.