Το Νοσοκομείο Νάουσας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας

Το Νοσοκομείο Νάουσας επισκέφθηκε, την Τετάρτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς και συλλόγους του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον διοικητή του, κ.Τάκη Μαυρογιώργο, τόνισε: «Επισκέφθηκα σήμερα το νοσοκομείο Νάουσας. Ευχαριστώ τον διοικητή κ. Τάκη Μαυρογιώργο για την αναλυτική συζήτηση που είχαμε για τα ζητήματα της υγείας και του νοσοκομείου μας. Είναι κοινός μας στόχος η διατήρηση και η ενίσχυση της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δημότες. Θέλω να τονίσω ότι θα  είμαστε πάντα αρωγοί στην ενίσχυση της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών υγείας των κατοίκων του Δήμου τα οποία αποτελούν προτεραιότητα και για μας. Άκουσα με πολύ προσοχή όλα τα θέματα που έθιξε ο διοικητής. Άλλωστε στη δική μας σκέψη βασικό πλεονέκτημα κάθε νέου πολιτικού είναι η προσεκτική ακοή και όχι η βιαστική ομιλία. Αυτή την πολιτική πρεσβεύουμε».

 

( πηγή: https://www.foninaousis.gr/naoussa/to-nosokomeio-naousas-episkefthike-o-ypopsifios-dimarchos-naousas,-nikolas-karanikolas-[35308] )

Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.

Δεν είναι αναγνώσιμο; Αλλάξτε κείμενο. captcha txt