Συνέντευξη στην εφημερίδα “Μακεδονία”

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», ερωτηθείς μεταξύ άλλων, για το όραμα που έχει για τον Δήμο Νάουσας σημειώνει τα εξής:
«Το όραμά μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα επικεντρώνεται σε έναν σύγχρονο Δήμο, που βαδίζει με σταθερά βήματα στους δρόμους της ανάπτυξης. Έναν Δήμο που αφού επιλύσει τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα ζητήματα της καθημερινότητας θα μπορέσει να μετασχηματιστεί ψηφιακά και να αναβαθμιστεί τεχνολογικά, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Έναν Δήμο που θα εξακολουθεί να στέκεται αλληλέγγυος δίπλα στα προβλήματα των πολιτών και ιδίως των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια», το άλσος του Αγίου Νικολάου, η ίδια η πόλη της Νάουσας και οι κοινότητές μας, χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη ζωντάνια και την πρόοδο. Μια από τις μεγάλες προκλήσεις και τους στόχους που έχω θέσει είναι να αγωνιστούμε, ως δημοτική αρχή, ώστε όλα τα εμβληματικά σημεία και οι εγκαταλελειμμένες υποδομές του δήμου μας να ξαναβρούν τη θέση που τους αρμόζει. Να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην προσέλκυση επενδύσεων, ώστε να «ανοίξουν» θέσεις εργασίας και να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας.
Η ανάδειξη και προβολή της μακραίωνης ιστορίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και του τουριστικού πλούτου του δήμου μας είναι βασικό κομμάτι του προσωπικού μου οράματος, αλλά και της δημοτικής αρχής. Το επόμενο σημαντικό αναπτυξιακό βήμα για το οποίο θα εργαστούμε σθεναρά είναι η ανάδειξη της Σχολής του Αριστοτέλη και του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας.»
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.