Εγκρίθηκε από την ΔΕΥΑΝ η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12,7 εκατ. ευρώ

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12, 7 εκατ. ευρώ.
Σημαντικά έργα τεχνολογικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού που οδηγούν σε αναπτυξιακό «άλμα» την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Νάουσας.
Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ, που συνεδρίασε χθες Δευτέρα (13.12.2021) και μετά από εισήγηση του Προέδρου της Γιώργου Τασιώνα, η δημοπράτηση έργων συνολικού ποσού 12.756.155,02 €.
Πρόκειται για σημαντικά έργα τεχνολογικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τα οποία στο σύνολό τους θα συμβάλλουν στο αναπτυξιακό «άλμα» της ΔΕΥΑΝ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου μεγέθους ποσό έργων σε μία συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχει ξαναπεράσει από την ίδρυση της επιχείρησης.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Τα έργα αφορούν στην τηλεμετρία (έλεγχος δεξαμενών, έξυπνα υδρόμετρα κλπ ) και στον τηλεέλεγχο (ηλεκτροβάνες κλπ) σε όλο τον Δήμο Νάουσας, στην ολοκλήρωση του νέου δικτύου στην πόλη της Νάουσας, στην αναβάθμιση μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού βιολογικού σταθμού της πόλης της Νάουσας, στις νέες μεμβράνες βιολογικού σταθμού του Δ.Δ. Στενημάχου και στα φίλτρα πόσιμου νερού του Δήμου Νάουσας.
Με αφορμή την έγκριση της δημοπράτησης των έργων ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη (14.12.2021) την ΔΕΥΑΝ, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Τασιώνα για την πορεία της δημοπράτησης των έργων, καθώς και για την λειτουργία των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων της Δημοτικής Επιχείρησης.
Επικοινωνήστε μαζί μου

Μη διστάζετε να επικοινήσετε μαζί μας για οτιδήποτε.